Op eigen kracht?

In het nieuwe jaar kan je er weer helemaal voor gaan. Toch? Heb jij je doelen voor 2022 al bepaald? Heb je bijvoorbeeld al bedacht van hoeveel kilo je afscheid gaat nemen dit jaar? 10, 15 of misschien wel meer. Lees dan zeker even door!

Uit een rapport van NICE (instantie die ziekenhuis gegevens bijhoud) van een paar dagen geleden blijkt dat er 500 mensen op de IC liggen met C. Van die 500 hebben er 400 overgewicht en van die 400 hebben er weer 200 obesitas. Met overgewicht heb je dus een grotere kans op ernstige complicaties bij C. Goede motivatie lijkt mij om wat aan die overtollige kilo's te doen. 

En er liggen meer gezondheidsrisico's op de loer. Namelijk diabetes, gewrichtsaandoeningen, hart- en vaatziekten zoals hartinfarct en dichtslibbende aderen. Allemaal niet zo leuk om te horen, maar wellicht wel een goede eye-opener om te gaan werken aan die overtollige kilo's. 

Wist je dat 8,5 miljoen mensen in Nederland overgewicht hebben? En daarvan hebben er 2 miljoen obesitas. 8,5 miljoen dat is bijna de helft van de hele Nederlandse bevolking. 

Zoals het er nu naar uit ziet gaat de overheid ons niet helpen om overgewicht aan te pakken. Het is natuurlijk niet écht motiverend wanneer je af wil vallen dat de fastfoodrestaurants voor afhalen gewoon open mogen blijven en dat de sportscholen dicht moeten tijdens deze lockdown. 

Gezien wat ik eerder schreef over wie er nou het meeste op de IC liggen is het natuurlijk vreemd dat de overheid niet meer inzet op gezonde leefstijl om deze pandemie te bestrijden. Hierop inzetten heeft ook op de lange termijn heel veel voordelen. De druk op de zorg wordt in zijn geheel minder, want veel welvaartziektes zullen afnemen. Het is goed voor de economie, want uit onderzoek is gebleken dat slanke mensen meer kansen maken om carrière te maken dan dikke mensen. Klinkt hard, maar is wel zo.

Dus hoog tijd om het heft in eigen handen te gaan nemen om je ideale gewicht te gaan bereiken. Alleen is dat vaak heel moeilijk. Zeker als je bedenkt dat je er gemiddeld 66 dagen over doet om van een nieuwe gewoonte een automatische gewoonte te maken. En dan moet je het dus al die 66 dagen elke dag doen, anders moet je weer opnieuw beginnen.
Wist je dat je met hypnose deze nieuwe gewoontes bijna in één keer kan installeren, zodat het daarna automatisch gaat? Appart hè? 

Wil jij in 2022 gaan voor blijvend resultaat met afvallen? Ga dan voor het moeiteloos afvallen traject! Dit traject bied ik nu als pilot aan. Dat betekent dat wanneer jij je eerste afspraak voor dit traject in januari of februari maakt je geen €450,00 betaald maar slechts €200,00. Dat is meer dan 50% korting! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.