Hypnose

Veel mensen denken bij hypnose aan de grote shows van de flamboyante Rasti Rostellie. Dat kan je natuurlijk ook doen, maar wat als je met behulp van hypnose je problemen kan oplossen, je sterke kanten nog sterker kan maken, vervelende herinneringen weghalen of je talenten sneller ontwikkelen! Bedenk je eens in wat je dan allemaal zou kunnen bereiken!

Daarnaast kun je ook heel veel leuke experimenten doen. Bijvoorbeeld in een bekend persoon stappen om van die persoon te leren. Doelen op je tijdlijn plaatsen, zodat je automatisch de dingen gaat doen die nodig zijn om dat doel te behalen. Een symbolen reis maken om te ontdekken wat je onderbewuste je wil vertellen.

Of altijd al eens willen weten welke voorgaande levens je al hebt beleefd? Ook dat kan je ontdekken onder hypnose.

Zoals je kan lezen is er veel mogelijk met hypnose. Wil je weten wat voor jou zou kunnen werken? Kies iets uit het aanbod of bel of app me voor meer informatie.

Naast normale behandelingen bied ik een specifiek traject aan voor hulp bij gewichtsverlies. Door middel van gesprekken gaan we op zoek naar de werkelijke oorzaak van het probleem. Hoe het werkelijk komt dat het niet lukt om af te vallen. Bijvoorbeeld omdat je een emotie-eter bent, welke emoties zorgen er dan voor dat je gaat snaaien? Die emoties gaan we aanpakken onder hypnose! Zijn die aangepakt, dan is de behoefte om te snaaien ook verdwenen. Daarnaast krijg je een virtuele maagband, dus je krijgt sneller het gevoel voldaan te zijn. Zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan!!!