Training hoe ga ik om met een narcist.

Heb jij een relatie waarin je niet gelukkig bent, maar je kan eigenlijk niet zeggen waarom? Heb jij het gevoel dat je in de buurt van je partner, collega, familielid voortdurend op je hoede moet zijn? Heb jij discussies met je partner die steevast uitlopen op een ruzie waarbij je daarna eigenlijk niet eens meer weet waar de discussie om begonnen was? En wil jij je vrijheid en rust terug? Wil jij weer gelukkig zijn en je eigen mening kunnen uiten? Dan is deze training voor jou!

Na deze training heb jij geleerd om narcistische trekjes te herkennen, weet je wanneer iemand je probeert te gaslighten en hoe je daar dan mee om moet gaan. Verder leer je hoe je jezelf versterkt om narcistisch misbruik te verwerken.

Wat krijg je in deze cursus?

  • 10 weken lang iedere week van mij een mail met informatie voor de les van die week;
  • 6 maanden toegang tot de Google Classroom voor de training;
  • In deze Google Classroom komen de hoofdstukken en opdrachten te staan voor de cursus;
  • Een (digitaal) tekstboek met daarin alle hoofdstukken;
  • Een (digitaal) werkboek met daarin alle opdrachten uit de Classroom;
  • Toegang tot een Facebookgroep waarin je ervaringen en resultaten met elkaar kunt delen.


En er is nog meer ......
Bij deze training ontvang je ook nog eens:

  • Een video waarin ik uitleg wat Hoovering is;
  • Een factsheet over openlijk- en gesloten narcisme;
  • Een coachcall


In deze training heb ik veel verwerkt van mijn eigen herstel van narcistisch misbruik. En ik kan je zeggen het is een verademing om te weten waar ik op moet letten en wat ik kan doen om gaslighting te voorkomen.


Off-line training, start 21 september 2020!

Vind je het prettiger om de training off-line te volgen? Met een klein groepje mensen die hetzelfde mee maken of hebben meegemaakt als jij? Meld je dan aan voor de off-line training! 

Voor deze training is (voorlopig) plaats voor maximaal 6 deelnemers, de kosten voor deze training zijn €121,-- p.p..

Deze training is 5 maandag avonden van 20:00 tot 22:00 in Nederwetten (gem. Nuenen), voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. De eerste avond is op maandag 21 september.

Voor deze off-line training geldt: deelname is op eigen risico, heb je gezondheidsklachten zoals koorts, hoesten, loopneus etc. dan verzoek ik je niet deel te nemen. Mocht ik bij aanvang van een trainingsavond vaststellen dat een deelnemer toch gezondheidsklachten vertoont zal ik deze deelnemer naar huis sturen. Desinfecterende handgel is beschikbaar, wil je een mondkapje dragen, dan dien je deze zelf mee te nemen.  

Aanmelden off-line training