Moeiteloos afvallen

Herken jij dit?

 

Je hebt het besluit genomen om nu écht iets aan die 15 kilo teveel te gaan doen. Ze moeten eraf. Dus nu ga je het ook echt doen. Alleen een paar weken later is er van al je voornemens om af te vallen niet veel terecht gekomen. Het meest geweldige dieet dat je ontdekt hebt, heb je al weer opgegeven. 

De sportschool die heb je sinds de aanschaf van je abonnement misschien 1 keer van de binnenkant gezien. Elke week vind je wel een nieuw smoesje om niet te hoeven gaan, zo’n geen zin heb je er in. Je hebt jezelf voor de zoveelste keer teleurgesteld dat je het nu weer niet hebt volgehouden. Je zelfvertrouwen zakt met iedere poging verder in je schoenen.

Je weet hoe afvallen werkt: Minder eten, meer bewegen. Maar dat volhouden, dat gaat telkens mis.

Waarom kan het nou niet makkelijker en leuker, zodat jij het wél vol kan houden?

Hoe zou het voor jou zijn als je door middel van hypnose het wél volhoud om minder en gezonder te gaan eten. Zodat die 15 kilo eraf gaan en eraf blijven. 

Je bijna zonder erbij na te denken gezonde keuzes maakt. Gewoon in de supermarkt en wat jij, je kinderen en partner ook nog eens lekker vinden.

Hoe zou het voor jou zijn als je die 15 kilo verliest doordat je met plezier gaat bewegen? Gewoon voor de fun de fiets pakt in plaats van de auto. Wat als het niet meer nodig is om smoesjes te verzinnen voor de sportschool, omdat je het leuk vindt om te gaan.

En dat je dit allemaal dan ook nog eens volhoudt.

Dat kan allemaal met het moeiteloos afvallen traject. In 4 hypnose sessies van 1,5 uur kan jij alles wat hierboven genoemd is bereiken.

 

Na en tijdens dit traject:

 • ga jij die 15 kilo gemakkelijk verliezen;
 • blijven deze kilo’s er ook vanaf;
 • heb je het doorzettingsvermogen waardoor het nu wel lukt;
 • maak jij onbewust gezondere en lekkere keuzes in de supermarkt;
 • ga je met plezier meer bewegen. 

 

Een investering van €450,00 die je makkelijk terug verdient. Want bedenk je wat alle gezondheidsvoordelen zullen zijn na dit traject. En hoeveel je gaat besparen, omdat je niet meer snaait. Hoeveel jij kan gaan besparen op pakken koekjes, bakken ijs, zakken chips en ga zo nog maar even door.

 

Veel gestelde vragen.

 • Hoe snel ben ik die kilo’s kwijt?
  • Dat ligt eraan hoe jouw lichaam en brein samenwerken. Door de hypnose sessies wordt nieuw positief gedrag geïnstalleerd, ongewenst gedrag verwijderd en problemen opgelost. Hoe diep jij in hypnose kan gaan bepaald hoe goed de sessie werkt. De meeste mensen gaan na één of twee keer al snel in diepe hypnose waardoor de sessie goed werkt. Reken tussen de 6 en 9 maanden voor 15 kilo. En bedenk ook dat langzaam afvallen het beste, blijvende resultaat geeft.
 • Hoe krijg ik doorzettingsvermogen door een hypnose sessie?
  • Doordat je onbewuste mindset wordt veranderd. Tijdens een sessie wordt er een nieuw neuraal pad aangelegd die doorzettingsvermogen installeert in je brein. 
 • Hoe kan je nou in 4 hypnose sessie zorgen dat je 15 kilo gaat afvallen?
  • Weer doordat er nieuwe neurale paden worden aangelegd in je brein. In iedere sessie wordt er een ander probleem aangepakt en positief veranderd in je onderbewuste. Bijvoorbeeld wanneer je een hekel hebt aan sporten en dus weet dat je daardoor niet afvalt, dan gaan we dat omdraaien. Zodat je plezier krijgt in sporten en bewegen. En we installeren je afval doel op je onbewuste tijdlijn, dan is het dus eigenlijk al gebeurd.
 • Wat is hypnose en heeft het bijwerkingen?
  • Hypnose is een hele diepe staat van ontspanning van zowel je lichaam als je brein. In deze staat is het mogelijk om te communiceren met je onbewuste mind. Je kan dan positieve suggesties geven om onbewust, ongewenst gedrag te veranderen en positief gedrag te versterken. Of om trauma’s en problemen op te lossen.
  • Hypnose heeft geen bijwerkingen en is helemaal veilig om te ondergaan. De enige bijwerking die je bij mij krijgt is een nóg betere versie van jezelf.

 

Alle sessies kunnen óók online!