Reiki

Veel mensen vinden Reiki zweverig. Maar waarom eigenlijk? Ik heb namelijk ontdekt dat het net zo zweverig is als je het zelf maakt. In mijn geval is het dus alles behalve zweverig. Reiki is een alternatieve geneeswijze, her-ontdekt in Japan. Reiki is universeel. 

Bij Moms@Work kun je terecht voor behandelingen, zelf Reiki leren en het laten reinigen van je woning. 

 

Behandelingen:

Wanneer je het gevoel hebt dat je hoofd overloopt, je veel stress ervaart, je last hebt van je spieren, je darmen, maag etc. Of wanneer je last hebt van een chronische aandoening of pijn na een medische ingreep. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Door middel van Reiki kunnen veel klachten worden verminderd of zelfs volledig weg genomen. Doordat Reiki de blokkades in je lichaam opheft, kan je energie weer vrijuit stromen en je lichaam beter genezen. Wil jij verlichting van je pijn en ongemakken? Neem dan contact op om een afspraak te maken.

 

Zelf Reiki leren:

Wil je graag leren hoe jij anderen en jezelf kan helpen door middel van Reiki? Als Reiki master kan ik je inwijden in de verschillende graden van Reiki. Je begint bij de eerste graad, dan volgt de tweede graad en daarna de master inwijding. Op dit moment bied ik nog enkel de eerste graad Reiki cursussen. En het leuke is, in principe kan iedereen Reiki leren.

 

 


Prijs overzicht

Reiki behandeling: € 55,00

Een behandeling duurt 60 minuten.

  • Kort gesprek;
  • Handoplegging;
  • Na bespreking.

 

Zelf Reiki leren: € 121,00

Op dit moment geef ik enkel de cursus voor de eerste graad in Reiki.

De cursus duurt een dagdeel (+- 3 uur), voor koffie/thee wordt gezorgd en de dag wordt afgesloten met een inwijding.