Je wil heel graag afvallen, maar het lukt je maar niet. Elk dieet dat je ontdekte heb je uitgeprobeerd en dan lukte het om er een paar kilo af te krijgen, maar zodra je stopte met het dieet vlogen de kilo's er weer aan. Misschien zelfs wel meer dan dat je was verloren.

Wellicht heb je zelfs al eens overwogen om een maagverkleining te laten uitvoeren. Maar ja, zo'n operatie is ook nogal een ingreep. En zoals bij elke operatie zitten er nogal wat risico's aan. En daarbij kom je pas bij een BMI vanaf 40 in aanmerking voor een maagverkleining.

Wat als ik je vertel dat jij je maag kan laten verkleinen zonder de risico's van een operatie. Alle voordelen van een maagverkleining, zonder de risico's. En ook met een BMI onder 40 kan je een maagverkleining doen onder hypnose.

Na de hypnotische maagverkleining:

  • heb je minder honger
  • eet je als vanzelf kleinere porties
  • heb je tussendoor geen trek meer
  • mag je gewoon alles eten
  • hoef je nooit meer op dieet

De hypnose methode van de hypnotische maagverkleining zorgt ervoor dat je minder gaat eten en dus meer afvallen. En je hoeft er niet voor naar het ziekenhuis, niet voor onder narcose (alleen onder hypnose), geen herstel periode van de operatie, geen pijn aan de wonden van de operatie, geen pijn van de lucht die ze in je buikholte hebben gespoten om te kunnen opereren, geen enkel risico op complicaties, geen waslijst aan voedsel dat je niet meer mag eten, etc. etc.

Naast het fysieke aspect ga je in dit traject ook aan de slag met de reden waarom het niet lukte om af te vallen. Welke belemmeringen en negatieve overtuigingen staan er in de weg, waardoor afvallen niet lukt. Wellicht is er nog een trauma te verwerken of zijn er emoties en herinneringen die eerst weg gewerkt moeten worden voordat je kan gaan afvallen.